01Декември2023

МЕДИА ЦЕНТАР Актуелности

Актуелности

Прикажи # 
# Наслов на артиклот Кликови
1 НАТПРЕВАР ЗА ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ 2023 4188
2 Извештај за постигнатите резултати на Државниот натпревар по германски јазик 2022 1934
3 Резултати од Државниот натпревар по германски јазик за основно образование 2022 11723
4 Натпреварот во недела се откажува 2793
5 Пласирања од Регионалниот натпревар по германски јазик 2022 3343
6 Резултати од Регионалниот натпревар по германски јазик 2022 1818
7 ОЛИМПИЈАДА 2022 4106
8 Олимпијада 2020 4032
9 Табела за пријавување ученици 4039
10 Членарина 3755
11 Регионален и државен натпревар 2020 4929
12 Резултати од Државниот натпревар средно образование 2019 6218
13 Резултати од Државниот натпревар основно образование 2019 6710
14 Резултати од Државниот натпревар средно образование 9451
15 Резултати од Државниот натпревар основно образование 10400
16 Учесници на Државен натпревар по германски јазик од средното образование 8704
17 Учесници на Државен натпревар по германски јазик од основното образование 8827
18 СООПШТЕНИЕ 8755
19 Туристички водич од ученици за ученици: Скопје 8398
20 Покана за учество на конференција во Романија, 14.-17.09.2017 12577
КОНТАКТ
Здружение на наставници по германски јазик  и книжевност на РМ.
ул. Орце Николов 155 а, Центар за странски јазици - 1000 Скопје, Македонија
Ж.С 300000001613243 Комерцијална Банка А.Д Скопје
е-маил:
dlvmak@yahoo.de